Hidegburkolás

A meleg és hidegburkolási munka két elterjedt módszer padlók és falak burkolására. A fő különbség a burkolóanyagok és azok telepítési módjai között van. A két módszernek eltérő előnyei és alkalmazási területei vannak. A hidegburkolás során a burkolóanyagok, például a járólapok, csempék vagy laminált padlók hidegen kerülnek telepítésre. Ez azt jelenti, hogy a burkolóanyagokat ragasztóval vagy egyéb rögzítő anyaggal rögzítik a felületekhez. Az alkalmazott ragasztó vagy ragasztóhab segítségével biztosítják a tartósságot és stabilitást.

Járólap

A járólapok strapabíró és könnyen tisztítható burkoló anyagok, amelyek ideálisak a padlók borításához. Az előnyei közé tartozik a nedvességnek és a sérülésnek való ellenállás, valamint a széles stílus- és színválaszték.

Csempe

A csempék porcelán vagy kerámia anyagból készülnek, és sokféle stílusban és mintázatban elérhetők. Ezek vízállóak és tartósak, így ideálisak a fürdőszobák és konyhák burkolásához.

A kőburkolatok elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöznek a helyiségeknek. A természetes kő (gránit vagy a márvány) magas minőségű és tartós választás lehet. A kőburkolatokat a teraszokon és a kültéri terekben is gyakran alkalmazzák.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.